تحولات منطقه

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان ایلام گفت: پنج گروه گشت و کنترل از امروز وظیفه نظارت بر فرآورده های خام دامی را در ایستگاه های صلواتی و همه اماکن تهیه و توزیع غذای زائران اربعین و نذورات مردم بر عهده دارند.

 ۵ گروه بر مواد غذایی زوار حسینی نظارت می کنند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از ایلام، دکتر سعید صیدیوسفی با بیان اینکه ۲ گروه در مهران، ۲ گروه در شهرستان چرداول و یک گروه نیز در ایلام مستقر هستند، اظهار داشت: یک تیم نظارتی از اداره کل هم عملکرد این گروه ها را مورد رصد قرار می دهند.

  وی با اشاره به اینکه این اکیپ ها با لباس های یک دست و با آرم مخصوص  دامپزشکی وظیفه نظارت و کنترل فرآورده های خام دامی را بر عهده دارند، افزود: این اکیپ ها مکان های تهیه، پخت و توزیع غذا را مورد نظارت و بررسی قرار می دهند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان ایلام یادآور شد: گشت مشترک این اداره کل با همکاری مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان، بر مراکز تهیه و توزیع نذورات، نظارت خواهند داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.